2018. jan 15.

Közös futás a Farkasszigetben (2017.12.23.)

írta: Futó Daru S.E.
Közös futás a Farkasszigetben (2017.12.23.)

Közös futás

Havonta legalább egy alkalommal, közös futásra invitálja a sportkedvelőket az Erdészeti Tudományos Intézet és a Futó Daru Sportegyesület.
A közösségi futás célja, hogy a tanösvény körülbelül 7000 méteres útvonala a jövőben is használva legyen.
Sajnos a mai napon a 7000 méteres útvonal járhatatlan volt, mivel több helyen a vízelvezető árkok meggyűltek, megáradtak és nem lehetett átfutni, átkelni rajtuk.
De ez nem okozott gondot, mivel van egy nagyon jó futóútvonalunk, ahol ma...gas elhelyezkedése miatt árvíz nem alakulhat ki. Az útvonal futható volt végig, igaz az olvadás miatt több helyen sáros volt, de nem volt vészes. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki a városi környezeten kívül szeretne futni
A „daruvonulás” óta ez már a harmadik közös futás, melyen 13 bátor futó vett részt. Mindenki lefutotta az általa tervezett távot, az útvonal végén frissítésként meleg teát, magnézium italt, vajas kenyeret, kacsazsíros kenyeret, nápolyit, szőlőcukrot, szaloncukrot fogyaszthattak a futók.

Az egyesület következő közös futását előreláthatólag 2018.január 27-én, a becsületbeli futás keretében rendezi. Figyeljétek a facebook oldalunkat!

Szólj hozzá