2012. júl 26.

JÓTIFUTI Püspökladányban

írta: Futó Daru S.E.
JÓTIFUTI Püspökladányban

Jótifuti-page-001„Nem Down-szindrómás vagyok, aki mellesleg ember. Ember vagyok, aki mellesleg Down-szindrómás”

A tavalyihoz hasonlóan idén is megrendezésre került  a JÓTUFUTI vagyis  jótékonysági futás, melyet ismét Lajkó Csaba ultrafutóval szervezett az Angyalszív Down Alapítvány .
Idén a Down-szindrómás Gyermekek Oktatási Esélyegyenlőségért szervezték a futást Székesfehérvárról Debrecenbe, majd Gyulafehérvárra  2012 07.23-30 között. ( Összesen 624 km )

Lajkó Csaba és csapata 2012. július 25-én 17:15-kor érkezett Püspökladányba 244 km lefutása után. Rövid, éjszakai pihenőjük után 8:00 órakor indultak tovább az aznapra tervezett Püspökladány –Debrecen szakasz megtételére ( 66km, Nádudvar-Hajdúszoboszló- Hajdúszovát útirány ). Püspökladányi futók ( Keller Péter, Molnár Zoltán, Rácz Krisztián ) a Püspökladány – Nádudvar ( 16 km ) szakaszra csatlakoztak a JÓTIFUTI csapatához. Öröm és büszkeség volt együtt futni  a JÓTIFUTI nagyszerű futóival.

Ne feledjük!

Itt a cél nem a győzelem, nem is a befutóérem, vagy más anyagi dolog, hanem valami egészen más... az emberség és az összefogás művészetének erősítése.

...másokért tenni valamit, valami jót,  csodás érzés....

Ha van rá lehetőséged, akkor az Alapítvány támogatásának lehetőségéről a honlapjukon tájékozódhatsz: www.angyalszivalapitvany.hu

Videóért köszönet Borsy Ádámnak! https://www.facebook.com/BorsyAdamFanClub

Szólj hozzá